09 februari 2013

STAARTMEES

Veel staart, weinig mees ... want strikt gezien behoort deze soort niet tot de familie van de echte mezen. Oorspronkelijk leefden Staartmezen vooral in een bosrijke omgeving, vandaag zie je ze meer en meer in parken en tuinen. In de winter vormen ze rondtrekkende groepjes, waarin vaak ook andere soorten zoals Pimpelmees of Zwarte Mees te zien zijn.

staartmees

07:32 Gepost door BaY | Commentaren (1)

Commentaren

Zij/hij kijkt lief uit zijn oogjes

Gepost door: magda | 14 februari 2013

De commentaren zijn gesloten.